Jag har sen sist jag skrev...

1. Lärt mig tycka om kaffe - Upptäckte jag idag på jobbet :)
2. Skaffat en till katt - Tequila Rose (svart och söt)
3. Jobbat som ett psyk - På både Eniro och Tasty
4. Fått julklappar - bl.a. en matta, ett linne, kukpasta, ett shotspel och thékoppar
5. Funnit en ny vän

WAWAWIWA och Peace Out ;)


Och nu är det måndag...

Jag skulle ju haft en helledig helg i helgen. Men då var Emma på Tasty tvungen att åka till sjukan så jag ställde upp och jobbade natten. :) Det var med Carro jag jobbade och jag laddade upp med en rejäl påse godis och ett jääävla glatt humör. Och allt gick mer eller mindre på räls och smärtfritt :)

Dock kan man ju lugnt säga att vården i i alla fall Luleå är utom all kritik. Emma var på jourcentalen och fick en remiss till Sunderbyn där hon skulle bli tvungen att göra ett ultraljud. Sen när hon kommer till Sunderbyn och träffar läkaren där så får hon helt plötsligt inte göra det. Då är det helt plötsligt inget fel på henne!? OMG säger jag bara.

Men igår kom faktiskt min farbror och kusin. Det var lite roligt för de har jag inte träffat på flera år. Om någon dag så kommer kusin vitamin nummer två också. Och han var det ju ännu längre sen man stätte på :)

Idag är det jobb på schemat, sen hem och laga mat, koka knäck, tvätta och mysa med meow :D

Peace out


Idag ÄR det fredag!

Dagen har startat med en promenad med Wilda (det stora hundbesöket). Sen fortsatte den med en promenad till jobbet som jag är på nu. Här serverades det världens GODASTE jullunch idag. Något som blev lite av en överraskning för mig, hade ingen aning om att det skulle vara det idag... men det klagar jag ju definitivt inte över! 

Idag åker tråkigt nog mina "två" vänner från Arvidsjaur hem  lite ensamt kommer det ju att bli. Men överlever det gör jag ju helt klart.

I eftermiddag ska jag till stallet och rida Lucky, en vilding till häst. Sen lite mer mot kvällskvisten så ska jag minsann SPÖA Jocke i guitarhero och Alfapet :P BEWARE! Mitt tävlingssinne är inte att leka med så förlora finns ju inte ens på kartan (hehe, inte för att det gjorde det innan heller, fanns på kartan alltså, men det lät bra att säga/skriva iaf).

Now back to work!

Peace out


Imorn är det fredag

och då är det sista dagen jag jobbar denna vecka :D

Idag har vi fått julklappar på eniro. Jag beställde mig ett par snygga ljusstakar... kisse har ju rivit ner de förra så de gick sönder och dessa var i oförstörbart material. Iaf om det utsätts för en katt :P hehe

Nu ska jag bara jobba en timme till, inte ens det... så slutar jag sen! WIHOOO

Peace out!


Sjuk

och inte bara i huvudet faktiskt... utan även i näsan :( Men inte så farligt, värst är det på mornarna.

Jag är SJUKLIGt sugen på att skaffa mig en till kisskatt. Satt och kollade på annonser på blocket och hittade katter som såg PRECIS ut som mini-Whiskysar! Hur roligt hade inte det varit!? Men, då är det ju bara det att allting blir dubbelt så dyrt samt att jag inte riktigt vet om min katt hade accepterat en nykomling... men man kanske kan pröva. Ska suga lite på den karamellen.

Sen vette tusan om det var nått mer jag hade på hjärtat.. förrutom att jag jag ser fram emot julen SJUKT mycket i år. Vi ska fira med i princip hela stora släkten. Det har inte hänt sen jag var.. hmmm.. typ 6 år eller nått. Om ens det. På måndag anländer de från Skåne. WAWAWIWA

Peace out


storfrämmande...

... iaf på hundfronten :P Har en jättestor hund på besök, samt en husse... De är NÄSTAN lika stora ;) HAHA

Sen så händer inte så mycket mer... jag är typ sjuk!

Nått mer orkar jag inte skriva idag, är inte på skrivarhumör :(

Peace out


Jag lyckas då med det mesta jag!

I morse var jag verkligen hur duktig som hellst, vilket jag har bestämt att jag måste bli nu. Ny lägenhet innebär nystart = nyttigt (nunne)liv! (Eller hur Linnea!?;)) Jag steg upp då väckaren ringde (06:45) vid första signalen, jag snoozade alltså inte vilket jag i vanliga fall alltid gör!! Åt microgröt med äppelmos och mjölk och drack en kopp svartvinbärsthé samt ett glas juice... kan man bli nyttigare? SVAR NEJ! Duschade och fixade mig. Sen tog jag min promenad in till stan och kom hit 07:55, precis lagom. Tog fram mitt tangentbord och loggade in. Sen när jag ska gå och pricka av mig på listan så visar det sig att jag minsann inte börjar förän 09:00! Då blev jag less, jag hade alltså kunnat sova EN HEL timma längre!!!!

Menmen, vad ska man göra!? Jo, man skriver ett blogginlägg istället, vilket också är något jag ska ta tag i nu när jag gjort en nystart.

Mitt nya liv:
- Ordentlig mat och frukost VARJE dag
- Promenader MINST 4 ggr i veckan (runt sjön)
- Dra ner på festandet och öka på på sömnen
- Ta tag i mitt bloggande med mål att ha minst en läsare om dagen (hehe)

Och jag måste ju säga att hittills så har jag lyckats rätt så jäkla bra faktiskt! :D

Sen så kan jag ju avsluta med att Torren och Brag funderar på att komma upp över nyår, och det hade verkligen vart HUR SKOJ som hellst! Eller som endel säger i Arvidsjaur och Kalix, heeeelt majje! :P

Peace out


Nu har jag ju faktiskt en ursäkt... nästan iaf!

Jag har jag flyttat... därför jag inte har skrivit på år och dar! Nu bor jag på Skurholmen i världens finaste lägenhet och firade faktiskt en vecka igår ;) Jag och kisse trivs som fisken i vattnet!

Igår var jag hos Linnea och såg film och mös... hur nice som hellst.

Idag har jag varit på jobbet och nu så ska jag ta tag i akvariet. Ska sätta igång det så jag kan köpa firrar nån dag här framöver... då har kisse nått att titta på! :D

Har hittat min själsfrände inom musikvärlden! ANDREAS GREGA!

http://www.youtube.com/watch?v=DV0xnHygcwo Ta vad du vill
http://www.youtube.com/watch?v=unne3JBRrlU Dom hade mycket att säga

De två bästa låtarna!

Måste ju säga att han är mycket bättre live än med Kungers, även om jag gillar dom också. 



RSS 2.0