La tattoo

Den blev FRUKTANSVÄRT snygg om jag får säga det själv. Sir Rex kan sin sak! Jag har ju tyvärr inte lyckats få hit nån bild för min telefon är inte riktigt som den ska. Lyckade sfå upp en på facebook så för er som är vän med mig där är det ju bara att kika där!

Det gjorde dock rätt ont, speciellt när han skoggade skiten men det gick. Nästa tatuering får nog bli biet på bröstet tror jag. Den kommer bli rätt gullig minsann!

Nu är jag på jobbet, som vanligt... Slutar 15:45, efter det bär det av till stallet och sen börjar jag jobba igen 00:00 på Tasty, så kom förbi om ni har tråkigt :)

Peace out!


Kassare än kassast på att blogga!!

Ni får verkligen ursäkta mig, men det verkar som det är mer omöjligt än vad det är möjligt för mig att vara konstant i mitt bloggande! Men nu kommer det ett till inlägg iaf. Haha, kul att nästan varje inlägg börjar med ett ursäktande men sånt är väl livet ;)

Jag har hunnit ha en sjukt rolig helg i Arvidsjaur. Det var riktigt skönt med lite ledighet trots smärre sjukdom. På lördagen gjorde vi stan osäker också. Drog en krogrunda och svinade lite på innestället Capsicum, det var skoj var det:P Detta var ju dock förra helgen. Denna helg som precis passerat var det jobb för fulla muggar som gällde. Stekte lite på tasty!

Nu för att komma till det som ger mig riktiga fjärlilar i magen!! TATUERINGEN IMORGON :S Jag håller ju mer eller mindre på att tuppa utav!  Är rätt så nervös men varför vet jag inte riktigt. Tror dock det kommer göra rätt ont :S

Aja, nu ska jag jobba vidare. Ska försöka komma ihåg att skriva imorgon och lägga in en bild också kanske.

Peace out!


Back where I belong

Idag är en skön dag, börjar inte jobba förän 17:00 :D

Det som har hänt sen sist är inte mycket förrutom att jag och Malin fått hem hästen. Och förrutom att hans fossingar är kassa så ser han ut att vara i gott skick. På gårdagens prommenad betedde han sig som han var 3 år och på tävling (alltså 13 år yngre än vad han är nu).

Idag har man varit och släppt ut hästskrällerna på morgonen, ingen kom till skada så jag måste nog ändå säga att det gick bra, även om jag var lite vilsen då det gällde täcken och så vidare till de men det löser sig nog.

Längtar till i helgen, då bär det av till Arvidsjaur för att tillbrina en helg i Malins familjs stuga tillsammans med ett gäng goda vänner. Det ska bli trevligt med lite ledighet :D

Nu ska jag spela betapet med Rihu så ha det bra och peace out!

ps. var bara tvungen att lägga in en nytagen bild på nyförvärvet :P ds.



Jobbigt att jobba!

Jag jobbar mer eller mindre 24/7 numera... så har lagt bloggandet lite på hyllan, har inte känts jätteprioriterat men en liten uppdatering kan jag ju bjuda på iaf :)

Jag har numera två jobb, ett på tasty och ett på Eniro. Jobbar apamycket så har inte tid för så mycket annat. Trots detta har jag ändå tagit mig tid att skafffa häst faktiskt! Så på måndag blir man med pålle... dock har jag ju itne gett mig in i detta helt själv utan vi blir två att dela på hästskrället, jag och Malin (inte syster utan vän). Det ser jag fram emot som tusan!!

Hammering heter han och är Malin förra häst. Hur fin som hellst. En gammal kallblodstravare är det! Bilder kommer väl senare antar jag :)

Jag, partyprisse som jag är, hade ju inte tackat nej till en utekväll denna helg (då jag inte varit ute alls på hur länge som hellst), istället så har man jobbat hur mycket som hellst. dag på eniro både lördag och söndag och så natt på tasty på söndag. Men fan så skönt det kommer bli att få lönespecarna sen :D

Känner för att klaga idag, men det är ju självförvållat så jag har ju bara mig själv att skylla :P

Nu är det rastdags med en kopp te!

Peace out!


RSS 2.0