En dag - precis som alla andra!

Då ska man väl inleda med hur dagen vart då kanske. Det började med att jobba... sen hade man lunch i två timmar och ägnade den åt att söka efter en studentpresent till syrran, lyckades dock inte hitta nån såklart! Köpte mig en macka på subway istället! Sen var det tillbaka och jobba igen! Efter man slutat for man hem käkade middag, tänkte fara ut och springa men sket i det, humöret pallade inte. Så det blev en degardag istället!

Sen kan jag ju för alla er som jag fortfarande inte berättat det att jag har best'llt biljetter hem till luleå så siss, jag kommer hem till studenten :D

Nu ska här gå och sovas så man orkar gå upp imorn!

Peace out!


MEEOOW!!

Idag och igår hade man ont.. var i stallet i förrgår och trillade av hästskrället tre gånger om! Skulle försöka mig på konsten att hoppa, det har man ju inte gjort på år och dar men det gick faktiskt ganska bra så länge hon hoppade, när hon tvärstannade framför hindret var det dock lite småsvårt att hålla sig kvar. Fick mig en liten lätt hjärnskakning tror jag plus att jag sträckte mig i halsen och är lite blåslagen... men jag överlever nog, norrlänning som jag är ;)

Hon är till salu, Lisa alltså, och här är annonsen... film finns t.o.m. då JAG rider och det var ju inte den bästa ridturen vi någonsin haft kan jag ju inte direkt påstå! Men här är länkarna till dem ändå för den som är intresserad!
http://hastannonser.se/showHorse.aspx?id=232885
http://www.stallcm.se/html/till_salu.html

Nu har hästskrället dock åkt tillbaka till ägaren så nu ska man börja rida en annan istället, Pauline heter hon... får vi se hur det går. Men nog uppdaterat om hästjäklarna! To be continued...

Har upptäckt ett nytt gött band att lyssna på - We Are Scientists
http://www.youtube.com/watch?v=eUHfmme7iow&feature=PlayList&p=9517E61F5E4E6FF4&index=1 
http://www.youtube.com/watch?v=_6BqNdO4--U&feature=PlayList&p=9517E61F5E4E6FF4&index=2 
Ett par goa smakprov....

Idag har man i övrigt haft en solig dag tillsammans med Emelie... har varit ute på prommenad med meow. Han tyckte det var jättespännande att jaga fåglar... han var dock inte i smidigaste laget så han lyckades aldrig fånga någon!



Imorn ska man på dop, Idas systers unge ska döpas och Morris blir namnet! Det ska bli trevligt.

Robban, Tomas och Ida är här och dricker lite öl, jag är nykter och sitter och skrattar lite smått åt dem.

Vill skriva något tänkvärt men kommer inte riktigt på vad man ska skriva om. Det får komma någon annan dag!

Men nu ska här sovas tror jag minsann!

Peace out!

Trååååååååk!

Haha, sitter och ser på jag överlevde en japansk tv-show. Snacka om att göra tv om ingenting och ändå få det sebart! 

Idag har man vart i stallet, cyklat till och från såklart... på den uråldriga gula campingcykeln! Det måste se jävligt (ursäkta språket) roligt ut när vi kommer flygande nerför backarna! Synd bara att man inte har så mycket hår som fladdrar i vinden, det hade varit som grädden på moset.

Det gick bra, hästen jag red (Lisa) var vilt pigg, bockade hur mycket som hellst i galoppen, men det är skoj med lite action:P

Efter stallet har man bara slöat! Så intressant har min dag varit, alltså inte intressant överhuvudtaget.

Nu ska man se Dirty Dancing 2 :D

Peace out!

God natt

Nu är klockan exakt 23:59 och jag är på g att gå och sova!

Har vart en hurtig dag med jobb och motion. Var ute och sprang en timma, inte dåligt för att vara jag vill jag lova...! Och det var långt, det kan Rai (för er som vet vem det är) intyga! Alla dessa cykelturer till och från stallet börjar verkligen ge lite resultat! Lite stolt och skrytig måste jag väl ändå få vara :D

Sen har man vart ute och gått med meow också, hade koppel och hela faderullan! Tänkte jag skulle få sova inatt. Han tyckte i alla fall att det var jättespännande och förhoppningvis är han så mentalt utmattad nu att han kommer sova som en stock hela natten!

Sen så ska jag bara avslutningsvis publicera en bild på min vän Rihu/Richard/Rai, och allt vad han nu kallas, som idag har fått glasögon, välkommen tillbaka ut ur dimman!



Peace out!


Då var det måndag igen!

Och dåligt med trött är man ju inte idag. Katten var inte nådig med sitt springande igår!  Skönt att man inte jobbade så länge.

Dagens frågeställning och fundering är dock should I stay or should I go... alltså, flytta hem till Lule eller stanna i Borås!? Det finns så fruktansvärt många både för och nackdelar med att göra både och! Menmen, ska lugna ner mig lite på flyttfronten och avvakta och se om jag får nå jobb eller ej! Då kan man börja fundera på allvar!

Nu sitter jag och väntar på att Catta - my ride to the stable, ska höra av sig så man kan fara dit och vilda lite! Fick till och med en gnäggning till hälsning sist jag var där! Roligt att känna sig lite uppskattad! Sen blir det hem, laga mat och städa och diska. Precis som en riktig hemmafru! ;)

Ha det gött!

Peace out!


Att inte kunna sova

Är något jag verkligen inte rekommenderar någon! Men vad ska man göra? Jo, man ger upp försöket efter en timma då man insett att man ändå inte kommer kunna sova och skriver några rader i bloggen istället. Men då är ju den eviga frågan vad fasen man ska skriva om... Tror jag ska ägna detta inlägget lite åt ett annat stort intresse jag har, nämligen musik! Jag har ju väldigt bred musiksmak och lyssnar på det mesta, allt beroende på humör, tillfälle och ibland även umgänge. Men om jag ska nämna de 10 största favoriterna för tillfället (och med för tillfället menar jag typ idag, för det ändras friskt då det gäller vad jag lyssnar på) så blir det nog följande:

♥ Jeff Buckley - Hallelujah
♥ 30 seconds to Mars - A beautiful lie
♥  Billy Talent - Nothing to loose
♥ Coldplay - Fix you
♥ AFI - Bleed Black
♥ Markus Fagervall - If you don't mean it
♥ Rage Against the machine - Killing in the name of
♥ System of a Down - Chop Suey
♥ Muse - Hysteria
♥ Slipknot - Snuff



Hehe, ett litet snabbt ihopsatt kollage, inte det snyggaste man skådat nånsin men där har ni dem iaf! Hoppas ni känner igen dem, annars blir jag lite arga på er!

Då kommer vi ju självklart också till den frågan som lyder: vad är viktigast - texten eller musiken?
För min del blir det nog musiken av den enkla anledningen att det inte går att lyssna på en dålig låt med en bra text på samma sätt som det går att lyssna på en bra låt med helt hjärndöd text. Dock kan jag ju intressant mer.

Men nu är klockan alldeles för mycket för att jag ska kunna gå till jobbet och vara mänsklig imorgon så nu måste jag tvinga mig själv att sova. Det är ju värt ett försök om inte annat!

Hoppas ni sover gött och drömmer söta drömmar för det tänkte jag också göra snart... om kattskrället slutar vilda runt vill säga! ;)

Peace out!




Hästmänniskor..!

Har startat dagen med att vara på hopptävlingar. Första gången man har besökt Borås Ridhus. Självklart har jag inte själv tävlat men en tjej från stallet har. Det gick inte så jättebra. Eller med första hästen, ponnyn som han kallas, vart det bara en vägran på första hindret och sen flöt det på riktigt bra, med de andra två vart det däremot pannkaka. En trillade hon av och den andra vägrade ut sig.

Men för att komma till saken - hästmänniskor. Jag kan aldrig sluta förundras över vilken överklassport hästsporten, framförallt ridsporten, faktiskt är. Bara man har den rätta hästen med den dyraste sadeln och det pråligaste tränset är man en bra ryttare. Idag exempelvis så var det en tant som nästan red över en unge bara för att hon hade en så kallad fin (med 08-uttal på i:et) häst och tyckte att familjen var ivägen, hon skrek bara AAKTA och red rakt igenom. Sjukligt!

Det är inte för inte som hästmänniskor har rykte om sig att vara konstiga och svåra att komma underfund med. Men, jag ska inte dra alla över en kam. Det finns ju "normala" hästmänniskor också såklart!

Sen en annan sak jag uppmärksammade var att det är många killar/män som håller på med hästar här nere. Inte alls som uppåt i landet. Där är det bara en massa gamla travnissar. Undra vad det beror på...

Nu ska man chillidilla ett tag innan man beger sig iväg till stallet igen. Kanske hänga lite på balkongen och steka! Först tacos till lunch dock :D





Peace out!


Efter gårdagens vishet...

...måste man ju få vara lite tjejig;) Därför måste jag bara nämna att snyggaste NORRlänningen som hittills skådats är tamejtusan Markus Fagervall! För er som inte vet -  vinnaren av idol 2006, bland annat.

+

Det är så man tuppar utav!

Nog om detta. Igår var man på partey, det var trevligt! Var på stekarfest med Lili och sedan vart det röj på Harrysarn.

Nu är det dags att lapa lite solsken med meow på balkongen och efter det är det jobb på schemat , pust!

Vet inte om det finns så mycket mer att skriva så ha det bra allihopa!

Peace out!

En tankeställare...

Det svåraste med de här bloggarna är ju att komma på vad man ska skriva. Så intressant är ju inte mitt liv så jag har något att skriva om varenda dag... i alla fall inte så det blir så pass intressant att det är värt att läsa. En sak jag däremot tycker är intressant nog att nämna och väl värt att ta sig en funderare kring är diskussionen och ramaskriet runt "konstverket"  och Anna Odell som nu ligger i hetluften hos medierna runt om i landet.

Personligen vet jag inte om jag kan kalla detta ett konstverk, varför vet jag egentligen inte och med risk för att låta otroligt konservativ så är konst för mig mer tavlor och skulpturer än det Anna gjort här. Jag ser det mer som ett verk där hon faktiskt lyckas blåsa liv i en väldigt viktig och tidigare sval debatt. Satt och såg på tv här för några dagar sen och snubblade in i en het debatt huruvida det hon gjort är rätt eller fel, tror det var kulturnyheterna jag såg.

Det som upprörde mig i denna debatt var att motparten hela tiden satt och sa att det finns andra vägar att gå för att få liv i en debatt än att kränka vården. Jag menar, hur många finns det inte som försöker göra sig hörda för att de tycker att de blir orättvist behandlade? Först nu efter detta har frågan fått ett helt annat allvar och extremt mycket mer uppmärksamhet. 

Nu får vi bara hoppas att frågan om huruvida psykvården går att bättra och på vilket sätt inte bara blåser förbi utan att det att det verkligen händer något och att den blir bättre.

Sen kan man ju som sagt fråga sig om det är okej att kalla det ett konstverk och sen gömma sig bakom det!? Men hallå, polisanmälan var väl lite väl att ta i!? Det är nästa lite USA-varning över reaktionen från psykvårdens sida... Men, jag stödjer i alla fall Anna Odell! Det är bra att psykvården fått sig en tankeställare! Go Anna :D





Nu ska här till stallet!

Peace out!


Första inlägget!

Det var ju meningen att jag skulle ge mig på att designa denna på egen hand men det gav jag efter mycket om och men upp, fan svårare skit har man ju inte varit med om så det blir ett projekt för morgondagen! Tacka vet jag Lunastormsdagarna, där var det ganska samma upplägg men sååå mycket enklare!

Dagen har i alla fall varit galet lång. Började med jobb klockan 07.45 och slutade 16.30. Dock hade jag 2 h och 30 min lunch! Sen kom man hem, lagade tacos (mmmmmh!) med Idaho och satte mig sedan för att pula med bloggen men kom inte längre än såhär.

Har däremot hunnit kolla in lite grejer jag vill beställa från www.barbarella.se (kolla in sida, hur mycket coola grejer som hellst!). Bilder kommer nedan!

Nu ska här bara duschas, borstas tänder och sen är det natti natti inför en kort men tidig arbetsdag imorgon.

Peace out!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0