Försök att slå detta om ni kan :D HAHA

Jag kan ju inleda med att säga att jag är SJUKT trött! Igår jobbade jag först på Eniro 118118 från 11:00 till 18:15. Sen jobbade jag på Tasty från 19:00 till 04:00. Då jag och Carro städat klart var klockan ca 04:30 och då bar det av till Max. För att slippa gå hem i alldeles för lite kläder och med skoskav så tänkte jag att jag skulle hänga där tills syrran slutade och åka hem med henne. Det slutade i alla fall med att jag hjälpte till att städa det stället också och vi var kara strax efter 06:00.

När jag kom hem och skulle ge katten mat så hade han varit i mammas spritförråd och vält ut ett antal flarrer från högsta hyllan rakt ner på betonggolvet! Ja, ni kan ju tänka er hur det såg ut!  vart jag LESS!! Sket i alla fall i det och gick och la mig istället... var helt död! Ställde väckarn lite tidigare för att städa och fick lyckligtvis hjälp av mamma (som faktiskt var den som av misstag stängt in han där, så det var i alla fall inte mitt fel).

Så efter ca 2 timmars sömn och "lite" (ironi på hög nivå) skurande så gick jag och la mig och sov en timma till innan mamma kom och väckte mig igen. Då hade jag mer eller mindre försovit mig. Skulle nämligen fara till Porsön och kolla in en lägenhet. Så det var bara upp och hoppa. På med mössan ovanpå årets morgonfrilla och in i bilen. När jag, mamma och pappa knackar på dörren så öppnar ingen och självklart har jag glömt nissens nummer hemma! Som TUR är så är brorsan hemma och kollar upp numret till han. När jag ringer så har han dragit till Skellefteå. Och tyvärr så hade han inte kunnat ringa i och med att han inte hade sparat mitt nummer så då blev det inte att kolla någon lägenhet!

Då var det inget annat än att snopet vända på klacken och åka hem igen. Men jag ska ringa han på måndag igen för då ska han vara hemma. Hoppas han inte hinner hyra ut den tills dess för jag vill VERKLIGEN ha den.

För att fortsätta berätta om min exceptionellt trevliga dag så vart det sedan jobb som nästa punkt att pricka av på to do today-listan. Så det var snabbt hem... sminka och puffa lite för att sedan bege sig in till stan och till Eniro 118118 för att jobba.. Plockade upp en burgare på vägen som första målet mat denna dag. Nu sitter jag här och har rast. När jag slutar (20:00) så bär det av till Porsön och på Halloweenpartaj med bruttarna och sedan utgång på någon krog någonstans i faggerna. Sen så blir det (nästan förbjudet att säga en helg som denna men ändå sanningen) SÖÖÖÖÖÖMN :D

Hoppas helgen slutar bättre än den började iaf. Annars går jag och lägger mig och stiger aldrig mer upp! Och hoppas det för guds skull det blir kul ikväll!

Peace out


Kolla lägenhet

Idag ska det kollas lägenhet... På hertsön ligger den inte så fördelaktigt på Hertsön. Men ändå på den bättre delen av området så, det blir nog bra! Får ju inget annat och jag tycker inte att det är SUPERKUL att bo hemma nej. Den är ganska stor också. En etta på 47,5 kvadratmeter och skulle bara kosta 2900 kr/mån. Så det är ju till dens fördel faktiskt :)

Elina och pappa ska följa som smakråd. Bara en och en halv timma kvar på jobbet nu. Sen bär det av!

Peace out


Har man kassast minne i världen så har man

Det var någonting spännande jag skulle skriva här idag... men vad det var hann ju försvinna under vägen hit. Under tiden kan jag meddela att jag, Elina och Sofie har kommit på en ni influensa vi skulle vilja bröt ut nämligen Flininfluensan :P En felsägning vi skrattade rätt gott åt under fikat häromdagen. En influensa man inte velat ta nått farligt vaccin mot iaf. Hehe.

Idag har jag jobbat en kortis på Tasty. Sen var jag på stan och köpte en mössa (en svart med en blomma på faktiskt) och sen köpte vi garn till en tröja mamma håller på och stickar till mig nu. Hoppas den blir fiiin! Efter detta så blev det gårdagens till middag och en bastu på det så nu är man len som en barnrumpa!

Och efter att ha skrivit allt detta kommer jag fortfarande inte på vad det var jag skulle skriva! HAHA. Tidig alzheimers på HÖG nivå!

Aja, nu ska här sovas! Nattinatt.


Hilarious vs. creepy

Idag har jag inte särskillt mycket att skriva om egentligen. Efter en dryg veckas semester är jag idag tillbaka på jobbet. Hade dock inte tackat nej till en vecka eller två till men sånt är väl livet!

Men, anledningen till att jag skriver ett inlägg idag ändå är för att jag läste två artiklar i tidningen idag jag skulle vilja belysa lite extra. Den ena fann jag rätt rolig faktiskt..

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6015551.ab

och den andra fruktansvärt creepy..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5995329.ab

Snart är de väl som i skräckfilmerna.. stora som monster! :S

Men jag är ju lite småparanoid med spindelfobi också.

Peace out


Gårdagen och idagdagen :P

Igår var det ju party. I morse mådde jag för ovanlighetens skull faktiskt lite dåligt trots att jag var förhållandevis nykter igår :) konstigt men sant! Hur som hellst så är jag inte jättenöjd med krogbesöket igår. Det var skoj men alla var så små och jobbiga. Det är väl så kanske när man går ut och det är från 18. Men Promoe rockade trots att jag inte fick höra min kråksång :(

  

Hur som hellst så har jag trots min bakisbörjan av dagen lyckats hinna med ganska mycket! Jag har lagat middag till heela familjen (minus bror som är på hockeycup i Umeå). Bakad potatis och skagenröra blev det. Faktiskt riktigt gott vart det också. Efter middagen så åkte jag med Amanda till stallet och for ut i skogen på en tur i nysnön. Det var riktigt nice och inga misstänta björnar denna gång. Sen när man kom hem dukades det upp en ostbricka... GOTT!

Nu blir det snart nattinatt för min del. Innan det lite tv.


Då var det vinpimplardags :D

Som de som känner mig vet så har ju jag oerhört bred och varierande musiksmak. Men nu sitter jag här hos Malin (inte syster Malin utan polarMalin) med ett glas rödvin i handen och lyssnar lite Bob Marley, Looptroop och Promoe. Musik jag lyssnat på förrut men inte riktigt känt är min grej. Men sedan polarMalin spelade upp den nya skivan med Promoe och verkligen lyssnade på texterna så fastande jag faktiskt för de riktigt ordentligt. Så just nu är jag inne i en ordentlig promoeperiod.

http://www.youtube.com/watch?v=zWxWMzyfTdw

Promoe - Kråksången

Och ikväll mina vänner... då blir det röj på HÖG nivå :D och skoj som fan ska det bli! Nu ska bara Malin pallra sig hem från jobbet så vi kan börja röra oss in till stan så blir det nog bra ska ni se! Wish me luck på komma-in-på-krogen-fronten.


Jag tror inte jag vågar vaccinera mig!

Det är typ läskigt hur många som blir sjuka av den där skiten... inte vet jag om jag vågar chansa :S De som dör av svininfluensan är ju redan sjuk från början på något sätt. Och det är ju inte jag. Så det kan ju inte vara dödligt för mig liksom!

http://www.youtube.com/watch?v=56wuIgJGvrM


KOLLA IN DEN!!

Peace out


Taggad som FAN inför imorgon :D

Imorrn är det Promoe för fulla muggar :) Han spelar på Cleo (klamydiagrottan) både fredag och lördag... DET kommer bli JÄÄÄVLIGT nice tror jag. Kråksången hoppas jag ju att han spelar :)

Idag har varit en heldag i stallet. Eller först så har jag och Mallan varit på systemet och handlat lite vin inför morgondagen. Sen var vi och besiktigade bilen, och tredje gången gilt... DEN GICK IGENOM :D Han prutade lite och lät den gå igenom så honom gillar vi.

Sen for vi vidare till stallet direkt och där skulle hammaren skos men hovslagaren glömde bort oss så vi for ut och red två andra pållar under tiden vi väntade, Borka och Dina. Vi for på upptäcksfärd och på den tror vi att vi eventuellt kan ha mött en björn för hästarna vart riktigt upprörda när vi kom mot en träddunge så vi vände för att vara på den säkra sidan :)

Sen så kom ju hovslagaren tillslut (3 h senare) och när hon var klar red vi en säng på banan på Hammaren och Lucky. Förra gången jag red Lucky hoppade hon nog mer uppåt och åt sidan än gick framåt vilket hon faktiskt var riktigt duktig på idag!

Nu ska det duschas bort lite hästukt innan det ska bli lite skönhetssömn. Sen blir det upp tidigt imorn för att släppa ut hästarna imorgon!

Peace out!


GE MIG EN LÄGENHEEET!

Inte ordagrant kanske, men jag börjar bli lite smådesperat. Det är ju verkligen näst intill omöjligt att få en lägenhet i denna stad. Om man nu inte vill bo ut åt hellskotta... typ som i gammelstan eller på hertsön. Men till och med där verkar det ju vara svårt att få en, SPECIELLT ettor.

Det funkar ju att bo hemma för jag har en helt okej familj. Men fan så skönt det hade varit med ett eget liv igen! Nu lever man ju liksom familjelivet och det känner jag gärna får vänta tills jag väljer att skaffa egen familj, om det nu blir av... You never know! :P

Men sen så vill ju jag fara iväg och resa också, fara på äventyr och se världen, vilket egentligen gör det optimalt att bo hemma och spara pengar. Men hellre skaffar jag ju en egen lya och bor där lite längre innan jag har råd att fara iväg än att bor här nere i källaren (där mitt rum är beläget) tills det bär av, om jag nu lyckas ta nog med mod till mig för att verkligen fara iväg. Det är den där detaljen med att vara ensam som skrämmer mig lite :S

Aja, nu ska jag somna om och sova nån timme till innan jag far iväg på stan med Malin och kolla om det finns några promoe biljetter kvar! Har bara varit in på lulebo och kollat om det kom ut några lägenheter på direktbokningen, vilket det inte gjorde. De lägger ju alltid ut dem klockan 9 om där finns några, men uppenbarligen inte idag :(

Peace out!


Nu kommer det ett här igen!

Det är roligt att se att några är inne och läser vad jag har att säga iaf. Även om det inte finns så mycket intressant att läsa. Dock har jag ju nått intressant att skriva om denna gång.. nämligen svininfluensan!

Det här vaccinet är jag faktiskt lite skeptisk till alltså. För det första så har det en massa skumma bieffekter. Sen så har jag hört att vaccinet togs patent på ett halvår innan influensan upptäcktes. Och att det är samma nisse som tog fram vaccinet mot fågelinfluensan (som dödade helt många personer). Nån Baxter. Jag har inte kollat upp det så noga själv men lite läskigt låter det ju tycker jag!!

Det är fortfarnde fler som dött i vanliga influensan i Sverige än vad det är människor som dött i svininfluensan i världen så den verkar ju mest bara vara farliga för de som sedan tidigare är sjuka. Så personligen känns det bara överdrivet och lite smått onödigt att vaccinera mig.. men jag kommer ju säkert vara tvungen att göra det ändå via jobbet.




Söt gris va ;) Svininfluensan i all ära :P

Anyway.. nog om detta! Idag har det varit stall och jobb på schemat... men nu är jag faktiskt ledig resten av veckan vilket ska bli RIKTIGT skönt! Börjar känna mig rätt så slutkörd efter allt jobbande.

Snart är det också dags för tatuering nummer 5. Ett bi ska det bli.. på bröstet. Får vi hoppas sir Rex lyckas lika bra denna gång :)

Imorn ska det fika med tastybajbsen och sen ska det mysas med go'mat, film och säkert en massa götta hos Elina. Det ser man fram emot!

Nu ska jag skörda på farmville, spela färdigt en match betapet (som jag kommer loosa FETT) och sen sova min skönhetssömn!

Peace out!


RSS 2.0