Är(r)ade tisdag...

Nu har det gått ett tag, jag vet, förlåt mig! Men jag tog mig i kragen och bestämde mig för att skriva några rader idag.
Sedan sist har systeryster fyllt 19 (världens kassaste ålder men iaf ett år närmare 20) och jag har jobbat på tasty en helg och tjaa.. elina, camilla och malin är allihopa hemma.

Tasty rekommenderar jag faktiskt. Billigare än max men mer eller mindra samma sak :)

Idag har det jobbats och slitits as usual. Sen när man kommer hem så har kisse varit i slaggis med Alice (familjens andra kissekatt) och har en massa rivsår i hela fejan! och ena tån helt uppriven... Inte så pass så det behövs veterinär, och tur är väl det för det hade jag inte pallat!!

Den bästa reklamen som någonsin gjorts: http://www.youtube.com/watch?v=DSNjNgMySVU

Nu ska här sovas för ännu en arbetsdag imorgon! Peace Out!

Då var det söndag då...

... och ännu en vecka har passerat! Det går nästan läskigt fort utan att det händer ett skit! Har typ bott i Luleå i en månad nu och det känns som det var igår jag flyttade hit. Som vanligt så jobbar jag på och inte så mycket annat händer. Det där med träningen går faktiskt ganska bra, lite sämre med bloggandet. Fast det beror mest på att jag lånat ut min dator liiiite för myket till lillbrorsan. Jag har ju nämligen sånt där trådlöst internet där man begränsad användning... så han har suttit lite för mycket på youtube vilket innebär att mitt internet går segare än segast. Men ska installera morsans och farsans internet också tänkte jag :)

Nu sitter jag på jobbet och har rast, snart börjar jag igen dock! Slutar gör jag klockan 15:45 och då ska man ut och hänga med en polare!

Annars så har det inte hänt så mycket. Alla är friska och glada och jens benbrott ser ut att läka som de ska, bara en vecka kvar med gipset. Elina har kommit hem från USA (WIIIHOOOO) och Malin och Camilla kommer hem från bulgarien på tisdag (tror jag det var) så snart är alla hemma igen, lite ensamt har det faktiskt varit.

Nu är det back to work som gäller! Peace Out.

Katter behövs också tas hand om...

...trots att väldigt många verkar tro att de sköter sig helt på egen hand! Och till viss del gör de väl det men rengjord kattlåda, mat och vatten tycker jag ju iaf de ska ha! Och kattvakt är precis vad jag är idag. Åt malins katter - Moffe och Darkness, eller som jag kallar dem - tjockis och flufff ;) Om man kollar på bilden så förstår man! Till vänster har ni tjockis och till höger fluff!



Så nu är man på porsön på väg i säng. I övrigt har här inte hänt mycket... har bara slöat idag, ledig som man har varit :)

Men god natt på er! Peace Out!


Hurtbullen no.1

Japp, då är det bara att blogga för två dagar då. Igår hände det inte så mycket! Jobbade en sväng, sen var jag, hör och häpna, ute och sprang... och visst hade jag tappat jävligt mycket men inte lika mycket som jag trodde jag hade gjort!!

Sen så var jag och matade ankor med Malin. Vi snodde en massa från en barnfamilj som var där... fast det var inte vårat fel att ankorna tyckte vårat bröd var mycket godare... de var iaf vildare än vildast. Och så sa man ju lite"småhejdå" också för hon och Camilla åkte idag på en veckas semester i Bulgarien - Sunny Beach. Trots att jag är fruktansvärt avis så hoppas jag ändå att de får en trevlig resa och kommer hem utan nån svininfluensa ;)

Idag har jag också jobbat... sen var jag och mor ute och gick med stavar. Det där med stavar var ju premiär för min del men verkade rätt effektivt ändå. Vart t.o.m. ansträngd! Fast lite pensionärsvarning var det ju ändå, men shit the same :P Efter det lagades det mat, alltså, JAG lagade mat. Det var meningen att det skulle bli nått i stil med chili con carne, fast det vart det ju inte riktigt. Vart bön och köttfärsröra a la Josefine. Men gott var det faktiskt så det rekommenderas, dock kan ni inte fråga efter nått recept för jag vet inte hur jag gjorde!

Nu vette fan vad jag ska göra fötturom städa upp en kruka som katten precis rev ner (grrrr...)

Tjooofan!


Gröna fingrar

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit.. förrutom solat, ätit (ceasarsallad = MUMS i hettan!), sett en halv fotbollsmatch, hälsat på Malin en sväng samt planterat om blommor!



Jag kan ju säga att det var nog den första hellugna dag jag haft på år och dar så det var ju välbehövligt och blommorna vart riktigt fina, hoppas de överlever och blir glada nu :)

Nu åskar det ute också, och jag som är rädd för sånt, och det är inte lite det åskar heller :S

Man kanske ska bli bonde ändå...

Idag har det varit quality time med familjen på hög nivå! Först så sov jag ju till två eftersom jag somnade först vid fem-tiden igår... sen så hanns det med lite solning innan det bar av ut till Bälinge och familjen Lindmark/Johansson tillsammans med höns och katter. Där bjöds det på tacos och marknad inne på höslaget... riktigt bonnigt och pitoreskt var det men fruktansvärt trevligt!

Och det är väl i princip vad dagen gått åt till. En massa vuxenprat och god mat vilket kan vara trevligt det med så länge det inte blir fööör ofta ;)

Nu har man tänt en brasa och ligger och myser med en övergosig kisse! Nedan har ni en bild på vyn från sängen :)


@ Work

Nu inleder jag detta inlägget med att berätta lite kort om vad som tycktes om gårdagens film (public enemies). Den var bra, men hade förväntat mig mer! Till och med Erik vart besviken, eller till och med, han är ju kräsnare än kräsnast, filmrescensent som han är, så han vart nog ännu mer besviken. MEN, fan va het Johnny Depp är, jag får nästan hjärtklappning när jag tänker på na'... Det var han som gjorde filmen utan tvekan, i alla fall för min del :)

Sen så går jag vidare med att säga: JAG ÄR LEDIG I HELGEN :D

Men... jag jobbar natt inatt för första gången på Eniro. Lite spännande... eller så inte! Men bra betalt är det så jag överlever utan tvekan. Har till och med unnat mig själv en tutti frutti-påse och en tatueringstidning!

Hmmm, tror inte att det är något mer jag har att skriva faktiskt, förrutom att jag har städat idag och det vart jätterent och fint! Det är så vitt och rent så inte ens kisse syns (för er som inte fattade så smälter han in för att han är vit och bakgrunden likaså :P)

Nu är jag trött... och det märks - KASS humor!  Men det är bara 5 min kvar till rast och därmed 3 h och en kvart kvar tills jag slutar  ;)

Peace Out!


Brutna ben, sjukhus och Kenny Starfighter

Då får jag ju be om ursäkt till att börja med för att det inte blev nått nytt inlägg igår då! Fast faktiskt så har jag en godtagbar ursäkt! Eller några faktiskt!

1. Jobbat
2. Varit på sjukhuset med Malin

Det där med jobb var ju inget ovanligt men det med sjukhuset tillhör ju inte vardagen! Fast för att lugna allas sinnen så är det numera ingen fara, det var bara en allergisk reaktion som hon fick lite piller för så var det över. Fast råpackade Staffan var ju kvällens höjdpunkt - Malin fattar vad jag menar och för er andra så vaar det en fruktansvärt full alkis på jakt efter mediciner! Så där har ni den förklaringen då iaf ;)

Sen så för att komma till brutna ben så har jag en nyhet jag pinsamt nog glömde nämna sist. Bruschan har brytit 3 fingrar och går nu med gips. Vi får hoppas det läker fint så han fortfarande kan bli hockeyproffs. Nån måste ju dra in kosingen i den här famlijen liksom och det hade jag tänkt lämna till Jens! Eftersom jag skämms lite för att jag glömde bort han i det tidigare inlägget så får han vara med på bild iaf :)



Sen så kan jag ju gladeligen meddela att jag boka tatueringstid. Ska tatuera in carpe diem quam minimum credula postero (fånga dagen, lita ej på morgondagen). Den ska tatueras in på vänster sida ovanför höften på aeon i luleå!

Nu slutade precis Kenny Starfighter och den är högt rekommenderad! Bästa svenska komedin jag sett hittills iaf! Det var nästan så man tuppade utav!

Nu nalkas bio och där visas public enemies. Sällskappet är Erik. Sen är det sängen som gäller för upp ska man tidigt som attans imorgon!






Back in Buisness Stronger then Ever!

Jag har nu insett att det här med bloggande är ungefär som träning för mig. Man går ut hårt med visionen att det ska bli jävligt bra och så blir det bara pannkaka av hela skiten ;) Men nu är jag i bloggmood igen och nu SKA jag verkligen försöka hålla i detta! Sen är det ju iofs inte jättekul att blogga då man inte har så många läsare heller men det ska det också bli ändring på, har dock insett att man kanske måste skriva intressanta saker för att det ska inträffa så ha höga förväntningar på innehållet framöver och säg till om ni blir besvikna!

De flesta som läser detta är säkert nära och kära som känner mig väl men ifall det dyker upp någon som inte har nån koll så kan jag ju snabbt dra det senaste! Jag har hunnit med att flytta från Borås upp till my hometown - Luleå och till mitt gamla "flickrum" som jag innan jag flyttade bodde i sammanlagt kanske ett halvår. Det funkar helt ok iaf förrutom att de där nere i Borås är otroligt saknade!! Förhoppningsvis får jag kanske något besök snart, om inte annat så kommer jag komma på besök dit ner so be prepared.

Sen har ju Lulekalaset hunnit komma och gå - Thåström rocks!

Annars så jobbar jag bara som en galning på det gamla hederliga Eniro 118118 där allt rullar på som vanligt!

För att komma till det intressanta så tänkte jag idag säga att min mor har skaffat facebook! Hon fattade t.om. galoppen riktigt bra och har nog förstått konceptet mer eller mindre, heja heja!!

Nu tänkte jag bara avslutningsvis säga att vi här hemma saknar dig Mattias "Råneå" Lehto som nu är i Paris och pluggar ett halvår, kolla in hans blogg vettja http://baguettemattias.blogg.se :D

Nu kallar John blund på hög nivå så peace out ya'll!


Jag, Elina, Malin (syster)

RSS 2.0